MENÜ

Edit (56)
5 éve kisebb-nagyobb megszakításokkal járok az ÖTCSILLAGOS MÓDSZERRE. Koromból kifolyólag 5 évvel ezelőtt kezdtem észrevenni a has, csípő tájékán a nemkívánatos változást.
Az ÖTCSILLAGOS MÓDSZERNEK köszönhetően ez a problémám megszűnt. Időnként kell csak 1-2 kezelést alkalmazni. Jelenleg a combomat és fenekemet feszesítjük, alakítjuk, amely bár az évek múltak nemhogy rosszabb, hanem feszesebb, fiatalosabb lett. NEKEM BEVÁLT! Megnyugtató érzés, hogy van egy Módszer amivel a testemet is rendszeresen karbantarthatom. Ráadásul sosem unom meg mert az Ági rengeteg kezelésvariációt talál ki nekünk.


Dóri (38)
3 éve interneten akadtam erre a módszerre. Alkatomat elfogadva célom nem a nádszálkarcsúság volt, de 2 gyerek szülése után a hasamon jelentős zsírréteg maradt. A kötőszövetem és a bőröm meglazult. Az ÖTCSILLAGOS MÓDSZER már az első alkalmak után látványos volt és úgy gondoltam, hogy jó lesz a nyaralásra való felkészülésre. Az eredményeket alaklomról alkalomra láttam és úgy döntöttem, hogy folytatom ha hazajöttünk. Heti rendszerességgel járok és ezáltal bőröm folyamatosan feszesedik és nyeri vissza rugalmasságát. Ezen kívül hastérfogatom is jelentősen csökkent. A MÓDSZER SZUPER!


Evelin (48)

Egyik kolléganőmtől hallottam az ÖTCSILLAGOS MÓDSZERRŐL. Munkám miatt (külföldi konferenciák, svéd asztalos terülj-terülj asztalkám) és, hogy a családommal is a vacsoránál találkozunk, lehetőségem és kedvem sincs fogyókúrázni. Elolvastam, hogy mi is ez a módszer és mivel az egészségügyben tevékenykedek én is, kíváncsivá tett, mi is ez. Elmondhatom, most már 2 éve járok (nem mondom, hogy minden héten, de próbálok időt szakítani rá) és engem meggyőzött. Nem fogytam több tíz kilót, de folyamatosan veszem elő a régebbi, kedvenc kosztümjeimet. Koplalni továbbra sem koplalok, mégis elégedett vagyok az eredménnyel. Végre van egy MÓDSZER ami időről időre helyre teszi az alakomat.


Anna (36)

Duci kislány voltam, így már elég korán érdekelni kezdett, hogyan tudnék lefogyni. Nem voltam rest, eljártam tornázni és diétáztam is, amivel sikerült a fogyás, de maradtak olyan területek,(has, belsőcomb) amelyekkel nem voltam elégedett. Nem tudtam tökéletesen elérni a céljaimat. Ebben segítséget, és áttörést az ÖTCSILLAGOS MÓDSZER megismerése hozott. Már az első alkalom után éreztem, hogy feszesebb a belsőcombom, a hasam is kisebb, a derekam pedig vékonyabb lett. Végig csináltam egy kúrát és alakomon kívül a közérzetem is sokkal jobb lett. Azóta is figyelek az étkezésemre, járok sportolni,  és folyamtosan, heti rendszerességgel karban tartom a testemet az ÖTCSILLAGOS MÓDSZERREL.


Magdi (35)

35 éves vagyok és azért kerestem meg a Carib Stúdiót, mert szülés illetve szoptatás után kissé felborult az anyagcserém, lelassult, így már nem tudtam vékonyodni.
Azért választottam a Carib Stúdiót, mert miután több szalonban is érdeklődtem, itt találtam meg végül amit kerestem. Vagyis már az első telefonbeszélgetés után kiderült számomra, hogy egyéni programot ajánlanak és az a céljuk, hogy minden vendég számára megtalálják a leghatékonyabb kezelést.
A kezelések nagyon kellemesek, kellemes környezetben. Ági és Anna igyekezete, szakértelme és tapasztalata pedig nagyon megnyugtató, tudtam, hogy jól választottam. Jelenleg második babát tervezzük férjemmel, de később szeretném náluk folytatni a kezelést.


Andrea (45)

Ha az ember beteszi a lábát a Carib stúdióba akkor a legjobb kezekbe kerül. És az eredmény garantált, 1-2 kezelés után tényleg érezni és látni a változást. Ez olyan igaz mint ahogy ezt leírtam! :)

 


 

 

Hírek

  • Ötcsillagos Módszer -15%

  • SLIMetric Body Bérlet

  • Ötcsillagos Módszer-Anticellulitisz és Zsírégető Termékcsalád

  • Csatlakozz Te is Közösségünkhöz!

    Facebook

Asztali nézet