MENÜ

Kedves Ági!

Szeretném néhány mondatban összefoglalni gondolataimat és azokat megosztani Veled! :-)
Mint azt meséltem magamról kozmetikus anyukám,kozmetikus lánya lettem. Immáron 23 éve. Sőt 11 éve a szakmám mestere.  Nekem ez teljesen természetes volt, hiszen beleszülettem. De természetemből adódóan mindig szerettem volna kitünni, valami olyat csinálni,amitől több vagyok a pályatársaimnál. Maximalista ember lévén pedig azt, amit csinálok a legnagyobb odafigyeléssel, precizitással akartam nyújtani.
 
Nagyon régen, legalább 12-13 éve elkezdtem vonzódni a szépségiparon belül a SPA-testkezelések, és az alakformálás irányába. Üzletünkben már volt egy Sebastian infrakabin, ami megerősítette elképzelésemet,hogy a mai rohanó világban egyre nagyobb szükség van az egészséges életmódra, szemléletre. Ehhez szorosan kapcsolódik a jó közérzet, a kifogástalan megjelenés. Szárnyaimat bontogatva elkezdtem csinálni a testtekercseléseket, majd azt kombináltam az infraszaunával. Nem értem be ennyivel. Így első lépésként megvettem az Ultratone izomstimuláló gépemet,amit egy testkezelőfejes Sonoderm XXL (UH), majd a Vacuflex 2000 (vákuum gép) és egy Vibrostyle (Flabelos elvű vibrációs  készülék) követett.
 
Tudtam, hogy jó irányba tartok, de csalódott voltam az eredményeket látva. Sajnos a befektetett energia, munka, idő és a vendégek anyagi áldozata nem volt arányban az eredményekkel, pedig mindent megtettem. 
Olykor az is előfordult, hogy a vendég idő előtt feladta, ami engem nagyon bántott.
 
 A szaklapokat, szakmai fórumokat fürkésztem és keresgéltem, hogy hol találok valamit, vagy  valakit, aki rávilágít arra, hogy hol a hiba a gépezetben. Csak egy aprócska valami kellett, amitől globálisan átlátom a rendszert és varázsütésszerűen működik!
 
És ekkor megtörtént a csoda!!!
 
A BeautyFórumban megláttam a hírdetésedet. Nagyon izgatott lettem és azonnal rákerestem a neten az ÖTCSILLAGOS MÓDSZERre, ami még jobban azt sugallta, hogy MEGTALÁLTAM! Ez az amire vártam, amit kerestem!
 
Azonnal hívtalak és jeleztem részvételi szándékomat a tanfolymodra. Vidéki vagyok, így a tanfolyam megtartása részemre, nem kis logisztikai feladat elé állított Téged, de terészetesen ezt is megoldottad.
Én azt gondoltam,hogy az oktatáson 4-6 fős csoportban leszünk, ám legnagyobb meglepetésemre csak ketten voltunk, ami nekünk tanulóknak a lehető legjobb volt. Nagyon hamar kialakult közöttünk egy közvetlen légkör, a szimpátia, a kölcsönös odafigyelés.
 
Úgy érzem megkaptam a "varázskulcsot a szelencém"-hez, amit régóta próbáltam nyitogatni, de eddig csak a kulcslyukon tudtam bekukucskálni.  Bátran kérdezhettünk Tőled, és mindig meg is kaptuk a válaszokat a legapróbb részletekig, akár az elméleti, akár a gyakorlati modulnál merült fel. A tanfolyam elvégzése után segítséget kaptam Tőled egy RF gép beszerzéséhez, ami nélkül a Nálad tanult szisztéma nem  lenne alkalmazható. Érezhetően ott állsz mögöttünk és bármikor fordulhatunk Hozzád bizalommal kérdéseinkkel, kéréseinkkel, amiért hálás köszönetemet szeretném kifejezni! Ez a tanfolyam többet adott nekem egy szimpla tanfolyamnál!
 
Egy kicsit barátokat is kaptam a Te és tanulótársam, Netti személyében! Nagyon jól éreztem magam, és feltöltődve, tele ambícióval, értékes, használható tudással a birtokomban jöttem haza. Bármikor szívesen megismételném! Az biztos, ha lesz továbbképzés a későbbiekben, én tutti, hogy ott leszek Nálad! :-D
 
                                                                                        Szeretettel és köszönettel: Csuli
                                                                                                                        
Kőszeg. 2014.márc.29.


 

Hírek

  • Ötcsillagos Módszer -15%

  • SLIMetric Body Bérlet

  • Ötcsillagos Módszer-Anticellulitisz és Zsírégető Termékcsalád

  • Csatlakozz Te is Közösségünkhöz!

    Facebook

Asztali nézet