MENÜ

 

Tapasztalatom szerint nagyon sokan törik a fejüket azon, milyen új szakmáttanuljanak, milyen új vállalkozásba kezdjenek. Csakhogy napjainkban elég nehéz rátalálni arra az elfoglaltságra, ami garantáltan sikerre van ítélve…

 

Nos, én örömmel segítek ebben! Hiszem: ha nekem sikerült, tudásom átadásával Önt is el tudom indítani, majd pedig támogatni a vágyott cél felé vezető úton!

 

Ehhez nem kell mást tennie, mint elvégeznie egy olyan tanfolyamot, amely tanúsítvánnyal igazolja, hogy elsajátította a TESTSZOBRÁSZ-at minden csínját-bínját, tökéletesen tisztában van az egyedülállóan eredményes alakformálást garantáló ÖTCSILLAGOS MÓDSZER-rel.

Mindezt azoknak az elhivatott szakembereknek ajánlom a figyelmébe, akik nem csak látszólagosan szeretnék megoldani vendégeik alak/alkati problémáit, hanem alapos munkával tartós eredményekre, elégedett vendégekre vágynak, ráadásul mindezt többmilliós gépberuházás nélkül! 

 

(Amennyiben Ön a szépségápolás világában nem alkalmazott, hanem cégtulajdonos, és szolgáltatásai körét szeretné bővíteni, elég, ha csak alkalmazottja/alkalmazottjai végzik el a tanfolyamot.)

 

Az általam tízévnyi tapasztalat birtokában kidolgozott ÖTCSILLAGOS MÓDSZER látványos és tartós eredményt biztosít a testformálásban, a plusz kilók, a zsírpárnák és a narancsbőr elleni küzdelemben, ráadásul sebészeti beavatkozás nélkül, valamennyi kötőszövet típus esetében. A titok nyitja, hogy bár a kezelés komplex, mégis személyre szabott, és az élettani folyamatokat figyelembe véve gyakorol hatást az egész szervezetre.  

Azokkal, akik csatlakoznak az utamhoz, teljesen új nézőpontból szeretném láttatni az alakformálást. Szakítani akarok azzal az általános felfogással, miszerint az alakformálás igénybevétele luxus tevékenység, luxus kiadással. Azt szeretném elérni, hogy ezek a kezelések ugyan olyan rendszerességgel szerepeljenek életünkben, mint a fodrászat, kozmetika, avagy a testedzés.

 

Meggyőződésem, hogy az ÖTCSILLAGOS MÓDSZER, jelenleg a piacon található legjobb fogyasztó/alakformáló technikákat ötvözi. Az adott problémához a legjobb megoldást ajánlja!

 

Az ÖTCSILLAGOS MÓDSZER jól ötvözhető egyéb kozmetikai szolgáltatásokkal, szoláriummal, infraszaunával, fodrászattal, tehát már egy meglévő, működő üzletet is remekül lehet bővíteni ezzel a szolgáltatási profillal.

 

Úgy érzem, igazán most van itt az ideje, hogy másokkal is megosszam tudásom, ezzel pedig sikert, biztos megélhetést, elégedettséget, örömet, művészeti alkotó tevékenység lehetőségét nyújtsam a dolgozni, tovább tanulni akaró, vállalkozó szellemű társaimnak.

 

AMIT NYÚJTANI TUD EZ A VÁLLALKOZÁS:

● ÖNMAGA FŐNÖKE LEHET

● MINIMÁLIS KOCKÁZATTAL, ÉS SZERÉNY TŐKESZÜKSÉGLETTEL VÁLHAT ÖNÁLLÓ VÁLLALKOZÓVÁ.

● EGY RENDSZERHEZ TÖRTÉNŐ CSATLAKOZÁS ÁLTALÁBAN GYORSABB FELFUTÁSI LEHETŐSÉGET JELENT, HISZEN EGY KIPRÓBÁLT, BEVEZETETT ÉS KULCSRA KÉSZ KNOW-HOW-T ÉS MÁRKANEVET KAP.

● ÖSSZEHANGOLT, NAGY HATÓSUGARÚ MARKETING RÉSZESE LEHET.  

● ADOTT TERÜLETRE VONATKOZÓAN KIZÁRÓLAGOSSÁGOT KAP, ENNEK EREDMÉNYEKÉNT CSÖKKEN A KONKURENCIA MEGJELENÉSÉNEK LEHETŐSÉGE.

● A SZÜKSÉGES SZOLGÁLTATÁSOKHOZ, ÁRUKHOZ, BERENDEZÉSEKHEZ ÁRELŐNNYEL JUTHAT.

● KEZDŐ VÁLLALKOZÁS ESETÉN SEGÍTSÉGET KAP A TELEPHELY KIVÁLASZTÁSÁBAN, AZ ÜZLETHELYISÉG-, ÉS ÜZLETMENET KIALAKÍTÁSÁBAN, GÉPEK, ESZKÖZÖK BESZERZÉSÉBEN, EGYSZÓVAL AZ ÜZLET BEINDÍTÁSÁBAN.

● ÁLLANDÓ TOVÁBBKÉPZÉS, PIACKUTATÁS ÁLL A RENDELKEZÉSÉRE.

 

TEHÁT DOLGOZZON ÖNÁLLÓAN, DE NEM EGYEDÜL!

 

Minden ember más és más, ez csodálatos és egyben folyamatosan kihívást jelentő tény, ami engem boldoggá tesz. Ezért tudom hatékonyan végezni a munkámat, amivel pedig a vendégeimet teszem boldoggá. Így kapcsolatunk kölcsönösen gyümölcsöző együttműködés, ami mindkettőnket a harmónia és az öröm kellemes érzésével tölt el. Ismerje meg ezt a felemelő érzést Ön is!

 

 

 

 

 

Hírek

  • Ötcsillagos Módszer -15%

  • SLIMetric Body Bérlet

  • Ötcsillagos Módszer-Anticellulitisz és Zsírégető Termékcsalád

  • Csatlakozz Te is Közösségünkhöz!

    Facebook

Asztali nézet