MENÜÜdvözlöm kedves Érdeklődő! 

 

Péntek Ágnes vagyok az ÖTCSILLAGOS MÓDSZER megalkotója.

 

 

Az általam kidolgozott testszobrász eljárás látványos és tartós eredményt biztosít a zsírpárnák és a narancsbőr elleni küzdelemben, sebészeti beavatkozás nélkül, ráadásul valamennyi kötőszövet típus esetében. 

 

Vállalkozásomat 1999-ben indítottam el, ehhez egészségügyi végzettségem jó alapnak bizonyult. De ennyivel nem elégedtem meg, azóta is képeztem/képzem magam. Folyamatosan figyelemmel kísérem a legújabb eljárásokat, s hatásukat a szerint ítélem meg, mennyire képesek eredményesen csökkenteni a testzsírt és a cellulitet.

 

Tízévnyi tapasztalat birtokában dolgoztam ki saját  kezelési módszeremet, melynek legfőbb erénye, hogy minden kötőszövet-típus esetén garantáltan eredményesen alkalmazható.

 

A titok nyitja, hogy kezelésem komplex, az egész szervezetre hatást gyakorol, mivel felgyorsítja az anyagcsere folyamatokat is. Így a folyékonnyá vált testzsír, illetve a korábban lerakódott salakanyagok bekerülnek a kiválasztó-szervrendszerbe ahonnan azután kiürülnek. Ez már önmagában is jelentőségteljes, ám én a bőr és a kötőszövet feszesítésével teszem fel az i-re a pontot. E képen garantált, hogy egyedülálló módszeremet alkalmazva gyors, látványos és nem utolsósorban tartós eredményt érek el!

 

Hírek

  • Ötcsillagos Módszer -15%

  • SLIMetric Body Bérlet

  • Ötcsillagos Módszer-Anticellulitisz és Zsírégető Termékcsalád

  • Csatlakozz Te is Közösségünkhöz!

    Facebook

Asztali nézet