MENÜ

AZ ÖTCSILLAGOS MÓDSZERREL KOMBINÁLHATÓ

TOVÁBBI KEZELÉSI MÓDSZEREK:

 

 

 PRESSZÓTERÁPIA

 

Ez a készülék kombinálja a zsírbontást, a zsírelvezetést, a nyirokrendszer serkentését, a mágnes terápiát és a nyomásterápiás masszázst.

 

HATÁSOK

  • KARCSÚSÍT

1. Az alacsony frekvenciájú elektromos impulzus stimulálja az izmokat, ennek köszönhetően csökkenti a zsírsejteket, megakadályozza a zsírsejtek létrejöttét és gyorsítja az anyagcserét.

2. Az infravörös fénysugár egyenesen a zsírréteget célozza, nagymennyiségű hőenergiát szabadít fel, serkenti a nyirok- és vérkeringést, gyorsítja az anyagcserét, a biokémiai reakciókat és csökkenti a zsírsejteket. A hosszú hullámhosszú infravörös szauna egészséges súlyvesztést tesz lehetővé testmozgás nélkül. Egy infra- terápiás kezeléssel 400-600 kalóriát lehet elégetni mindössze 30 perc alatt.

3. A nyomásterápia a légnyomás változtatás segítségével segít elvezetni a felbontott zsírsejteket, így a zsír nem tud visszaépülni. A nyomásterápia ruhaszerű kiegészítője 8 légzsákkal rendelkezik, amely lehetővé teszi a test egészének vagy egyes részeinek nyomásterápiás kezelését. Támogatja a test természetes méregtelenítő folyamatait. A szövetek revitalizálása és oxidálása segít vékonyítani és alakítani a lábakat, hasat és karokat, s javítja a bőrtónust. A nyomásterápia különösen ajánlott kezelés cellulit ellen!

 

  • SZÉPÍTI A BŐRT

A bioelektromos áram stimulálja az érzőidegek végét az epidermisben, így a megereszkedett bőr feszessé és rugalmassá válik.

 

KEZELÉSI LEHETŐSÉGEK

Ezzel a készülékkel egyedi és kombinált kezeléseket végezhetünk.

Az infravörös kezelést (szauna),(400-600 kalória égetés 30 perc alatt)

 1 önmagában,

 2 testtekercseléssel,

 3 hullámmasszázzsal kombinálhatjuk.

 4 alacsony frekvenciás stimulációval fejezzük be a kezelés, mely feszesíti a bőrt.

 

HÁRMAS CSAPÁS A CELLULITE, TÓNUSTALAN BŐR ÉS ZSÍRPÁRNÁK ELLEN!

Presszóterápia!

 

 

Hírek

  • Ötcsillagos Módszer -15%

  • SLIMetric Body Bérlet

  • Ötcsillagos Módszer-Anticellulitisz és Zsírégető Termékcsalád

  • Csatlakozz Te is Közösségünkhöz!

    Facebook

Asztali nézet