MENÜ

 

 

Az ÖTCSILLAGOS MÓDSZER a makacs – esetenként alkati – zsírpárnák és a narancsbőr elleni küzdelemben – sebészeti beavatkozás nélkül – valamennyi kötőszöveti típus esetén látványos és tartós eredményt biztosít.

 

Az ÖTCSILLAGOS MÓDSZER tízévnyi kezelési tapasztalat birtokában alkottam meg, mint önálló és egyedülálló módszert. Lényege, hogy a ma ismert fogyasztó technikák élettanilag leghatékonyabb elemeit ötvözi egységes, komplex – ám személyre szabható – kezelési technológiába.

 

Az ÖTCSILLAGOS MÓDSZER rendkívüli hatékonyságának titka az alkalmazott kezelések sorrendjében rejlik. Ezek úgy épülnek egymásra, hogy élettanilag a legkedvezőbb módon gyorsítsák fel a szervezet anyagcseréjét, és a lehető leghatékonyabban távolítsák el a zsírpárnákat, illetve szüntessék meg a narancsbőrt.

 

Az ÖTCSILLAGOS MÓDSZER egyedisége/kuriózuma abban rejlik, hogy egy kezelésen belül öt különböző, ám egymás hatását kiegészítő és fokozó módszert alkalmazunk.

 


 

 

A KEZELÉSEK MENETE – Mi történik?

 Az első személyes találkozás alkalmával ingyenes állapotfelmérést tartunk, ami lehetővé teszi, hogy pontos képet kapjunk a vendég egészségi állapotáról, behatároljuk alkatát, s végül, de nem utolsósorban megállapítsuk, hogy milyen kötőszövettípusba tartozik. Mindez lehetővé teszi, hogy teljesen egyénre szabottan alakítsuk ki a zsírolvasztási, és cellulit kezelési tervünket. Ez magába foglalja a kezelések optimális mennyiségét, valamint azokat a további tudnivalókat, amelyekkel segítséget tudunk nyújtani az áhított cél eléréséhez. Ilyen például a személyre szabott diéta.

Ugyanakkor  AZ ELJÁRÁS SIKERESSÉGÉNEK NEM FELTÉTELE A DIÉTA!

 

1. Minden kezelést a nyirokkeringés felgyorsításával kezdjük, így biztosítjuk, hogy a salakanyagok gyorsabban jussanak el a kiválasztó szervrendszerhez, s így értelemszerűen hamarabb ürüljenek ki a szervezetből.

 

2. Ez után következik – a zsír- és kötőszövet minőségének megfelelően  – a zsírréteg puhítása, olvasztás, természetesen a ma ismert legmodernebb technikával.

 

3. Ezt egy olyan egyedi fejlesztésű vákuumozás követi, amelyet más hasonló kezelések alkalmával sehol sem végeznek!

 

RÁADÁSUL A KEZELÉSEK ALATT ÉS UTÁN NINCS FÁJDALOM,

NINCS VÉRALÁFUTÁS ÉS AZ EREK SEM SÉRÜLNEK!

 

 

Ez az eljárás biztosítja – egyebek mellett – a perifériás vérkeringés felpezsdítését, ezért a hideg comb, fenék, has érzése megszűnik!

 

4. A következő lépés egy kifejezetten térfogatcsökkentő masszázs, aminek az eredményessége a kezelés után azonnal lemérhető, s centiméterekben kifejezhető.

 

5. Végül az utókezelés következik, aminek az a célja, hogy stabilizálja a csökkent térfogatot.


 

 

 

 

Az ÖTCSILLAGOS MÓDSZER ahogy látják  magába  foglalja a mai legmodernebb gépi-, (rádiófrekvenciás zsírolvasztás, kavitációs végleges zsírbontás, ultrahangos kezelés, vákuumos kezelés) valamint, kézi fogyasztástechnikákat, úgy, hogy azokat élettani mechanizmusokra építi.

 

 

Hírek

  • Ötcsillagos Módszer -15%

  • SLIMetric Body Bérlet

  • Ötcsillagos Módszer-Anticellulitisz és Zsírégető Termékcsalád

  • Csatlakozz Te is Közösségünkhöz!

    Facebook

Asztali nézet