MENÜ

A KEZELÉSEK MENETE – Mi történik?

 Az első személyes találkozás alkalmával ingyenes állapotfelmérést tartunk, ami lehetővé teszi, hogy pontos képet kapjunk a vendég egészségi állapotáról, behatároljuk alkatát, s végül, de nem utolsósorban megállapítsuk, hogy milyen kötőszövettípusba tartozik. Mindez lehetővé teszi, hogy teljesen egyénre szabottan alakítsuk ki a zsírolvasztási, és cellulit kezelési tervünket. Ez magába foglalja a kezelések optimális mennyiségét, valamint azokat a további tudnivalókat, amelyekkel segítséget tudunk nyújtani az áhított cél eléréséhez. Ilyen például a személyre szabott diéta.

Ugyanakkor  AZ ELJÁRÁS SIKERESSÉGÉNEK NEM FELTÉTELE A DIÉTA!

 

1.    Minden kezelést a nyirokkeringés felgyorsításával kezdjük, így biztosítjuk, hogy a salakanyagok gyorsabban jussanak el a kiválasztó szervrendszerhez, s így értelemszerűen hamarabb ürüljenek ki a szervezetből.

 Minden kezelést a nyirokkeringés felgyorsításával kezdjük

2.    Ez után következik – a zsír- és kötőszövet minőségének megfelelően  – a zsírréteg puhítása, olvasztás, természetesen a ma ismert legmodernebb technikával.

 zsírréteg puhítása, olvasztás

3.    Ezt egy olyan egyedi fejlesztésű vákuumozás követi, amelyet más hasonló kezelések alkalmával sehol sem végeznek!!!

 

RÁADÁSUL A KEZELÉSEK ALATT ÉS UTÁN NINCS FÁJDALOM, NINCS VÉRALÁFUTÁS ÉS AZ EREK SEM SÉRÜLNEK!

 

Ez az eljárás biztosítja – egyebek mellett – a perifériás vérkeringés felpezsdítését, ezért a hideg comb, fenék, has érzése megszűnik!

 

4.    A következő lépés egy kifejezetten térfogatcsökkentő masszázs, aminek az eredményessége a kezelés után azonnal lemérhető, s centiméterekben kifejezhető.

 

5.    Végül az utókezelés következik, aminek az a célja, hogy stabilizálja a csökkent térfogatot.

 

 Az ÖTCSILLAGOS MÓDSZER ahogy látják  magába  foglalja a mai legmodernebb gépi-, ( rádiófrekvenciás zsírolvasztás, kavitációs végleges zsírbontás, ultrahangos kezelés, vákuumos kezelés) valamint, kézi fogyasztástechnikákat, úgy, hogy azokat élettani mechanizmusokra építi.

 

Hírek

  • Ötcsillagos Módszer -15%

  • SLIMetric Body Bérlet

  • Ötcsillagos Módszer-Anticellulitisz és Zsírégető Termékcsalád

  • Csatlakozz Te is Közösségünkhöz!

    Facebook

Asztali nézet